Fazekas "Drumkiller" András honlapja

Magyar EN

"Pontosság egy ütéssel"

Main menu


Vágtázó Csodaszarvas

VCSSZ

A világi-népi zenét népi hangszerekkel előadó VCSSZ-ben 2006 óta játszom. 10 zenésztársammal együtt az őserőből táplálkozunk számaink megalkotásakor és koncertjeinken. A dobfelszerelésemen kívül az ének mellett még tapannal, derbukával, hegedűvel, kecskedudával, népi fúvós hangszerekkel, nagybőgővel, tamburával, ciszterrel és kobozzal is találkozhat a közönség fellépéseinken.

Bővebb info: vagtazocsodaszarvas.hu

Vissza a lap tetejére


Gandharvák - Uplifting Classical

Palio Buzuki

Az uplifting szó „felemelő”-t jelent, a classical kifejezés pedig arra utal, hogy az e stílusba sorolható darabokat először szimfonikus hangszerekre írják meg, utána kerül hozzájuk a modern kíséret és ritmusalap. Vagyis ellentétben napjaink gyakorlatával nem egy könnyűzenei zenekar hangzását kíséri szimfonikus zene, hanem eleve klasszikus hangszerekre írt darabok kapnak modern ritmusalapot és szintetizátor kíséretet.

A Gandharvák az indiai mitológia égi zenészei, akik régen ünnepekkor szálltak le az égből és muzsikáltak az emberek örömére.

A zenekar honlapja: gandharvak.hu

Vissza a lap tetejére


Stefanidu Janula és zenekara

Janula banda

Együttesünk 5 állandó taggal, esetenként alkalmi vendégekkel, 2005 óta működik. A tagok többsége hosszú ideje a műfaj jeles képviselője. Műsorunk hagyományos, illetve hagyományos elemekre épülő modern görög zenéből áll.Ennek köszönhetően kínálatunk változatos, sokrétű, egyetlen állandó eleme van: a hamisítatlan mediterrán hangulat.

Bővebb info: janula.hu

Vissza a lap tetejére


Palio Buzuki

Palio Buzuki

2009 óta játszom a legrégebbi magyarországi görög népzenét játszó formáció utódjában, a Palio Buzukiban. Műfajunk a görög népzene és a népzenei alapokra épülő görög zeneművek előadása. Részt vettünk már számos fesztiválon, ünnepségen, rendezvényen, és 2009-ben mi játszhattunk Demis Roussos előtt a Budapest Sport Arénában. A zenekar tervei között egy európai turné is szerepel.

Bővebb info: paliobuzuki.net

Vissza a lap tetejére

Koncertnaptár

Aktuális hírek

 

>> Dob oktatás minden szinten!

 

Kövess a Facebookon is!